ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Μερικά λόγια για εμάς...

Το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Χανίων, αρχικά λειτούργησε αποκλειστικά ως Κέντρο Λογοθεραπείας, στην πορεία όμως η ανάγκη για  συνεργασία με άλλες ειδικότητες που ασχολούνται με το παιδί, έγινε έκδηλη κι επιτακτική και έτσι εξελίχθηκε στη σημερινή διευρυμένη του μορφή.

Το Κέντρο μας, αποτελεί έναν πολυχώρο ειδικών θεραπειών, με στόχο την πρόληψη, αξιολόγηση, διάγνωση και θεραπευτική παρέμβαση διαταραχών επικοινωνίας, λόγου, ομιλίας και κατάποσης αλλά και αναπτυξιακών, συναισθηματικών διαταραχών, διαταραχών στην κίνηση και μαθησιακών δυσκολιών σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Η Διεπιστημονική Ομάδα μας στελεχώνεται από ένα άριστο επιτελείο ειδικών θεραπευτών, που μέσα από σύγχρονες διαδικασίες και μεθόδους, παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ειδικής Διαπαιδαγώγησης, Ψυχοθεραπείας, Play Therapy και Συμβουλευτικής Γονέων.

Υπεύθυνοι του Κέντρου είναι ο Msc Λογοπεδικός Γιάννης Τυραϊδής, απόφοιτος του Τμήματος Ειδικής Παιδαγωγικής – Λογοπεδικής με Ειδίκευση: Επικοινωνιακές Διαταραχές κατά την Ανάπτυξη του Πανεπιστημίου της Σόφιας «Αγ. Κλιμεντ Οχριντσκι». και η Χαϊδεμενάκη Πόπη M.e.d. Λογοθεραπεύτρια , απόφοιτη του Τμηματος Λογοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών με Ειδίκευση: «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού λόγου»

Η εμπειρία μας στον χώρο που φτάνει τα 20 χρόνια, μας οδήγησε στην δημιουργία αυτής της Σύγχρονης Δομής Ειδικών Θεραπειών.

Δεχόμαστε παιδιά, έφηβους και ενήλικες που αντιμετωπίζουν διαταραχές, ανάπτυξης, μάθησης ή και συμπεριφοράς.

Γιατί Εμας

Αντιμετωπίζουμε κάθε περίπτωση με μοναδικότητα, σεβόμενοι τις ανάγκες και την διαφορετικότητα κάθε ατόμου.

Η αντίληψή μας για τη θεραπεία είναι ολιστική, στοχεύοντας στην παροχή προσαρμοσμένων προγραμμάτων που βασίζονται σε επιστημονικές μεθόδους και πρακτικές.

Οι εξειδικευμένοι θεραπευτές μας αναλαμβάνουν με ευαισθησία και εμπειρία την κάθε περίπτωση, παρέχοντας υποστήριξη όχι μόνο στο άτομο που αναζητά τη θεραπεία αλλά και στην οικογένειά του.

Με σεβασμό, αφοσίωση και δέσμευση για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των οικογενειών που μας εμπιστεύονται, το κέντρο μας αποτελεί έναν αξιόπιστο σύμμαχο σε αυτό το προσωπικό σας ταξίδι.